Advertising

Home Repülős, Helikopteres és Űrhajós játékok Szuperhősös játékok Lányos játékok Rajzfilmes játékok Rajzfilmek

Big Farm – Megújult az Ínyencfarm

Big Farm, Multiplayer játékok, MMO, stratégiai játék, Goodgame

A Goodgame Studio március végén jelentette be, hogy az Ínyencfarm teljesen megváltozik. Most röviden összefoglalom, hogy mit is kell tudni róla:

Új épületek jelentek meg, amiket már ha megtaláltatok, akkor használatba is vehettetek. Azonban vannak olyanok a régiek közül, amit ki kellet venni, mert már a továbbiakban nincs rá szükség. Persze a fejlesztők gondoskodtak róla, hogy a befektetett pénzetek visszakerüljön a számlátokra. Amik megszűnnek: kert, mandulás, pékség, tejgazdaság, étterem.
A dísztárgyak, épületek, kerítés, kapu, kecskeól, valamint az eddigiek folyamán bevezetett bővítések megmaradnak.
A már megtalálható új épületek: új Mandulás kert, Őszibarackos kert, komposztáló, siló, új kert, vízimalom, szamáristálló, kecskeól (megújítva), kacsaudvar, új pékség. A tervekben szerepelnek további újdonságok, azokról majd a megjelenéskor írunk.
Minden olyan termék, amit az eddigi Ínyencfarmodon termeltél és a farmkezelőban tartasz, eladásra került, kivéve a prémium kecsketakarmány. Az egyéb termékek érintetlenek maradtak.
A továbbiakban sok terméket már az Ínyencfarmon is le tudsz készíteni, amit eddig csak a fő farmodon lehetett.
Az eseményeket és a feladatokat is teljesítheted az Ínyencfarmon, a paramétereknek megfelelően.
Az új épületek és termékek szerint változik a feladat is. Azok a folyamatban lévő feladataid, amiknél a termék megszűnt, az törlésre kerül, viszont az összegyűjtött tapasztalati pontjaid megmaradnak.
A könnyebb átállás érdekében az Ínyencfarmon 7 napig tartó gyorsítás lesz elérhető, enne a hatása az, hogy fele annyi idő alatt tudod az épületeket felépíteni. Az új épületeket a menüpontokban találsz meg, a fejlettségi szintednek megfelelően.

A Goodgame Big Farm játékot megtalálod a Multiplayer játékok felsorolásában!

hirdetés


képek