Advertising

Home Repülős, Helikopteres és Űrhajós játékok Szuperhősös játékok Lányos játékok Rajzfilmes játékok Rajzfilmek

6 tipp a stratégiai játékokhoz

stratégiai játékok, online játékok, ingyenes játékok,

A legelterjedtebbek a védelmi játékok, ezekben a stratégiai tervezés és a sebesség is jó összhangban vannak, ezért a játékok élvezhetőek, és nem utolsó sorban akkor lehet velük játszani, ha kevés időnk van rá.
Vagy védelmi tornyokat kell építeni és a tábort megvédeni, vagy egy adott ponton kell a támadást elhárítani hatékonyan. Az invázió általában hullámokban érkezik, és ahogy halad előre a játék, a támadók ereje folyamatosan erősödik.
Van egy mondás: A támadás az én védelmem, a védelmem a támadás. Ez tényleg attól függ, hogy milyen játékkal szeretnénk játszani.

6 egyszerű technika a stratégiai játékokhoz
1.A különböző egységek, vagy fajok száma egy játékban nem lesz több, mint 10.
2.Néhány alapvető szabályt kell betartani a hatékonysághoz. A közelharcosokat az első sorba helyezzük, mint élő pajzs, míg a távolsági katonákat mögéjük, hogy támogassák az elsőket.
3.Ha van elég pénzünk, és nem akarunk új egységeket, akkor kezdjük el a meglévőket fejleszteni. Alakítsunk ki erre egy saját stratégiát, ami játék stílusához a leginkább megfelelő.
4.Ha lehetséges a légi egységek támogassák a szárazföldi csapatokat. Az ostrom fegyverek használatával hatékonyabban tudjuk az épületeket elpusztítani. Ezek kétélű fegyverek, mert a bázisvédelemhez is tökéletesen lehet használni őket, csak meg kell ismerni, hogy hol mennyire hatékonyan tudjuk használni.
5.Ügyeljünk a tüzérségi támadásokra és a nagy szárazföldi csapatokra. Használjuk a légi egységeket, ha van rá lehetőség, és ellentámadást hajtsunk végre., ezzel meglephetjük az ellenséget.
6.Ne halmozzuk fel a kapott pénzt, mindig forgassuk vissza a fegyverekbe, fejlesztésekbe. Gyakori hiba, főleg a kezdő játékosoknál, hogy nem költik el a pénzt és a végén elveszítik a csatát. Meg kell találni az egyensúlyt, hogy legyen némi megtakarítás, de a védelmi mechanizmusunk mindig tökéletesen működjön.

A stratégiai játékok nagyszerűek, mert igényelnek némi gondolkodást, gondos tervezést és ha jól csináljuk, akkor biztos a győzelem. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy játsszon még ma egy jó játékot.

hirdetés


képek